D' alt (d'esquerra a dreta) : Fran, Pepe, Enrique, Manu, Jose Antonio i Cantó
Baix (d'esquerra a dreta) : Moteo, Josep, Perju, Vicente, Sergio, Ximo, Mario i David

Pues aixo... Sub-campions un altre any...

En els partits del grup vam quedar:

1º Partit: Guardia Negra - Mitja Lluna 4-1
2º Partit: Berebers - Guardia Negra 0-2
3º Partit: Guarida Negra - Cebers 5-3

Ja en la segona fase i davant una Cora en cuadro vam quedar 2-1, i de milacre... Jejejeje. Del partit este mos quedem soles esta frase per a la posteritat: ARREREEEEEEEEEEEEEEE, ARREREEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! jajajajajaja.

Després en les semifinals es va repetir la final de l'any passat Guardia Negra - Sarraïns, un partit molt disputat, en el cual vam acabar empatats a 1 dins del temps reglamentari. En els penals la sort va caure del nostre costat i varem guanyar gracies als paradons del tio Franxu, el resultat final dels penals va ser de 4-3.

Finalment... com aquestos ultims 5 anys la Guardia Negra arribava a la final de les 24 hores de fubito de Moros i Cristians. Aquest any tindriem davant a la filà cristiana Altaia, amb un bon equipet i amb un partit menys davant la no presentació del equip composat per les filaes Conqueridors i Beduins en la segona fase. El partit va estar molt disputat durant els 40 minuts de joc. La majoria de la primera part la vam dominar nosaltres, i si no recorde mal vam acabar amb 2-1 al marcador electronic. Però la segona part, Altaia amb un millor joc i fortuna que nosaltres es van emportar el partit remontant un resultat advers, amb en resultat final de 3-5. Des d'aquí felicitar a la penya Altaia per haver conseguit guanyar el torneig.