lunes, 3 de diciembre de 2007

Sra. Robinson ja te disco!



Sí, el grup que tocarà en la nostra festa, acaba de traure el seu primer disco a la venta després d'haver tocat per múltiples sales de tot el pais. El disc s'anomena "Nada en la nevera", s'ha gravat als estudis Audiosuite de València y ha sigut masteritzat per l'estudi PM. Podeu escoltar part d'ell a aquesta pàgina. El dia 14 de desembre el presentarán en la Fnac d'Alacant.

Aquest disc es caracteritza per tindre un estil de Rock & Roll pur amb sabor "añejo". S'inspiren en mítics grups del Rock & Roll internacional i nacional com Led Zeppelin, els Rolling Stones, Platero i tú, i grups més actuals com Black Crowes, Pearl Jam, The Hives o M-Clan .

Han realitzar varies gires per el nord y centre d'Espanya, tocant en sales com: "El Náutico", "Novena Planta", "Bauhaus", "Woodstock", "Sala Costello", ect... Obtenint una bona alfuència de públic, com també, una bona crítica.

Cal destacar que en 2006 van ser seleccionats per a actuar com a teloners de Bryan Adams en Benidorm, davant més de 5.000 persones, durant la gira que aquest va realitzar per Espanya.

El grup está composat per:
- Raúl Escribano: Guitarra solista i veu principal.
- Gonzalo Cifuentes: Guitarra i coros.
- Carlos Morales: Baix. (Component de la Penya Guardia Negra)
- Miguel López: Bateria, teclats i coros.

Dit tot aço, no més que desitjar molta sort al grup i que els vaja tot bonito!

PD: Proximament en Radio Altea, prodreu escoltar el nou disc de Sra. Robinson.

No hay comentarios: