viernes, 12 de septiembre de 2008

Senyors!! Que ve la sopà de càrrecs!!

La sopà de càrrecs va sortir d'una idea de la nostra filà. En l'any 1.996, la Guardia Negra va tindre l'orgull de tindre el seu primer regnat. Amb aixó es va pensar de fer un sopar per a tots els festers i estar tots junts una nit, anomenant-se "Nit Màgica". Va ser una "faenata que te cagas", però després veus les consecuencies i et dones conter que has creat un acte fester, i aixó encara em fa ser més orgullós de la meua penya.



Sols dir que espere que fem bé el sopar, que estiga tot "boníssim", i que no sobre res!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola por mi parte solo daros la enhorabuena a las 4 peñas que montasteis la cena porque estubo muy bien y en general creo que es el sentir de los festeros. Hace tiempo que no se cenaba asi de bien en la cena de cargos, asi que chapo. Ojala que el resto de actos y las fiestas en general vayan igual de bien.

P.D.: Ahh, y gracias por tener en su momento la gran idea de hacer esta cena porque es de lo mejor de las fiestas.

Anónimo dijo...

Enhorabona per la sopaeta del dissabte, va estar genial! I si en conter de orquesta haguera sigut bandeta molt pero que molt millor.
ENHORABONA.

Anónimo dijo...

este a sigut eno dels millors añs, x no dir el millor
enorabona a vosaltres i als altres tres

Anónimo dijo...

Portem 2 o 3 anys sopant lo mateix

The Boss dijo...

Home... la gent cada vegada vol gastarse menos en el sopar de carrecs. Aleshores si vos fer-ho mitjanament bé has de fer car torrà, algo que no siga car... Està clar que no et posaràn mai un solomillo al foie...