miércoles, 1 de octubre de 2008

Arreando Xin Pan Pum...

Tot lo bo s'acaba... Ja s'han acabat les festes de Moros i Cristians 2008. Unes festes marcades en roig per a nosaltres degut al Regnat Moro.

Un any de carregat de faena, que barrejat amb il·lusió, a tingut com a fruit el nostre Regnat. Faena, moltísima faena, des de que s'acabaren les festes de 2007, no hem parat... Festes, sopars, loteria, barets, dansa... GRÀCIES a tot el món que ha col·laborat amb nosaltres.

De tota eixa faena, ha eixit el boato de la entrada mora. Un boato amb moltísimes hores de faena. Viatges, reunions, entrades, fires... Des de ací, donar-li les grácies a Paco Fuster per l'ajuda prestada. Un boato on els nostres cárrecs eren els protagonistes... Banderoles, música, filaes, poble, dromedaris, pólvora, i ells amb les seues carrosses gaudint d'un moment únic. Varem tindre sort que de les previsions de pluja no es compliren fins última hora... Sols de pensar que tota la faena de un any podria haver-se perdut...

Per a finalitzar, gràcies Xema, gràcies Toni, gràcies Miguel Ángel. Hem compartit amb vosaltres alegries i penes, moments difícils, i la ilusió del càrrec. Heu sigut estendards de la nostra filà durant aquest any i haveu superat amb nota totes les adversitats.

Sort Berebers i Altaia. Fins l'any que ve!!

PD: Periòdic Fester de la GN (en PDF)

1 comentario:

Anónimo dijo...

ENHORABONA PER LES FESTES QUE HEM PASAT TOTS JUNTS!!!